Selecteer een pagina

Werkwijze

Afstemming

Als ik voor u zakelijke portretten ga maken, stemmen wij van tevoren duidelijk af hoe de beelden eruit komen te zien. We maken afspraken over de locatie en setting, de planning, het aantal portretten, de prijs en de publicatie- en gebruiksrechten. Dit alles zet ik op een rijtje in de vorm van een offerte.

Uitvoering

Ik maak portretfoto’s op jullie werkplek. Dat kan bijvoorbeeld een kantoorruimte, vergaderzaal of bedrijfsterrein zijn. Zo hoeven medewerkers niet te reizen en kan er gemakkelijk gepland worden. Ik bouw een mobiele studio in een van uw bedrijfsruimtes met eventueel achtergrond en licht of we gaan naar buiten en zoeken een gepaste achtergrond. Een portret maken duurt ongeveer 15 minuten per persoon. De geportretteerde kan ter plekke een voorkeur geven voor een van de foto’s die ik gemaakt heb.

Selectie, nabewerking en oplevering

Na de reportage maak ik een eerste selectie. Deze stuur ik op in een zichtzending. In de meeste gevallen bepalen de geportetteerden zelf de definitieve selectie. Per portret bewerk ik 2 a 3 foto’s na. Daarbij let ik op de een consistent geheel en op de afspraken die van tevoren zijn gemaakt over de styling. De foto’s stuur ik vervolgens op in het afgestemde formaat en kunnen gebruikt worden zoals staat in de offerte.

Alle genoemde bedragen op deze website zijn exclusief btw. Op mijn foto's en fotografie gelden de algemene voorwaarden van beroepsorganisatie voor professionele fotografen DuPho.

Portretfoto’s voor website, social media en print

Tarieven

Contact

Ik maak portretten voor bedrijfscommunicatieve doeleinden. Mijn foto’s worden gebruikt voor onder andere website, intranet, social media, bedrijfsbladen, specialistische magazines en visitekaartjes.

Zakelijke portretten al vanaf €  per persoon inclusief fotografie op locatie, voorselectie, nabewerking en oplevering op maat.